Porodična tradicija | Techno Vox

Bijela tehnika Lukavica Techno Vox Lukavica

Brend

Techno Vox | Bijela tehnika Lukavica je porodična tradicija koja datira još iz davne 2000. godine, kada su naši predani roditelji započeli sa ovom idejom. Od tada, naša poslovna avantura nije samo rasla, već se proširila i postala deo svake generacije u našoj porodici. Danas, s ponosom ističemo da uspešno upravljamo sa više prodajnih mjesta koja nude širok spektar proizvoda iz oblasti bijele tehnike i kućnih aparata, uključujući brendove kao što su Vox, Beko, Gorenje i mnogi drugi.

Kvalitet i Predanost

Naša predanost kvalitetu i zadovoljstvu kupaca ne poznaje granice. Techno Vox je kroz godine iskustva i usavršavanja, postao prepoznatljivo ime u svetu kućnih aparata u Lukavici. Naša kolekcija proizvoda obuhvata sve što vam je potrebno za opremanje vašeg doma sa najnovijim i najpouzdanijim uređajima. Bez obzira da li vam je potrebna nova mašina za veš, frižider, televizor ili drugi kućni uređaji, mi smo tu da vam pomognemo u izboru najboljeg proizvoda za vaše potrebe.

Više Od Samo Prodaje

Pored toga, mi iz Techno Vox tima razumijemo da kupovina kućnih aparata nije samo jednokratna investicija. Zato smo tu da vam pružimo dodatne usluge koje će olakšati i unaprediti vašu kupovinu. Naša brza i pouzdana dostava omogućava vam da nove proizvode brzo unesete u svoj dom, dok naša stručna ekipa stoji na raspolaganju za servisiranje i popravke ako se ikada pojave bilo kakvi problemi.

Asortiman Proizvoda

Kada je reč o proizvodima koje Techno Vox nudi, naš asortiman obuhvata široku paletu bijele tehnike, od mašina za pranje veša i frižidera do štednjaka i mašina za sušenje veša. Svaki proizvod u našoj ponudi pažljivo je odabran zbog svoje kvalitete, pouzdanosti i inovativnih karakteristika koje će unaprediti vaš svakodnevni život. Gorenje, Vox, Beko, Samsung predstavljaju samo vrh ledenog brega naše ponude.

Brza i Pouzdana Dostava

Ekipa iz Techno Vox tima zna koliko je važno da novi kućni aparati stignu brzo i bezbedno u vaš dom. Zato smo uložili mnogo truda kako bismo osigurali da naša dostava bude brza i pouzdana. Bez obzira da li živite u centru Lukavice, Sarajeva, ili nekom od okolnih naselja, možete se osloniti na nas da vaše proizvode dostavimo tačno tamo gde želite.

Stručna Ekipa Za Servisiranje

Techno Vox nudi  stručnu ekipu za servisiranje i popravke. Znamo da se kvarovi mogu dogoditi, i kada se to desi, brza i efikasna popravka je ključna. Naši serviseri su obučeni da reše probleme sa vašim uređajima, bez obzira na marku ili model. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam na prvom mestu.

Kupovina Na Jednostavan Način

Kupovina kod nas je jednostavna i prijatna. Ljubazno osoblje iz Techno Vox tima su tu da vam pomognu da pronađete pravi proizvod za vaše potrebe i budžet. Takođe, nudimo fleksibilne opcije plaćanja kako bismo vam olakšali proces kupovine. Bez obzira da li želite da platite odjednom ili da se odlučite za kupovinu na rate, mi imamo rešenje koje vam odgovara.

Ponosna Tradicija

Techno Vox je ponosan na svoju tradiciju i nasleđe. Sa više od 20 godina iskustva, nastavljamo da služimo Lukavicu i okolne zajednice sa kvalitetnim proizvodima i izvanrednom uslugom. Naša posvećenost kupcima i kvalitetu je ono što nas izdvaja i čini prvim izborom za kućne aparate u Lukavici.

Budite Deo Techno Vox Porodice

Pridružite se hiljadama zadovoljnih kupaca koji su već postali deo Techno Vox porodice. Opremite svoj dom sa najboljim kućnim aparatima i uživajte u pouzdanoj i inovativnoj tehnologiji koju nudimo. Bez obzira da li vam je potreban novi televizor za porodične večeri ili mašina za veš koja će vam olakšati svakodnevne obaveze, mi smo tu da vam pomognemo.

Zahvaljujemo se našim vernim kupcima na dugogodišnjem poverenju, i radujemo se što ćemo dobrodošlicuiti nove članove Techno Vox porodice. Vaša potraga za najboljim kućnim aparatima se završava ovde – Techno Vox, vaš pouzdan partner u svetu kućnih aparata u Lukavici i šire.

Kontakt

Telefon: +387 65 287-344

info@bijelatehnikalukavica.com

Ponedeljak – Petak : 9 AM – 8 PM
Subota : 9 AM – 5 PM
Nedelja: Zatvoreno

Bijela tehnika Lukavica Techno Vox

Brza dostava u BiH

Bijela tehnika Lukavica Techno Vox

Rok dostave 4 dana

Bijela tehnika Lukavica Techno Vox

Pogodnosti kupovine

Bijela tehnika Lukavica Techno Vox

Kartično plaćanje

Bijela tehnika Lukavica Techno Vox

Korisnička podrška

Bijela tehnika Lukavica Techno Vox

Sigurna kupovina

Updating…
  • Nema proizvoda u korpi